/
/
2
0
0

Η Παραλία μας

Ένας θησαυρός με εύκολη πρόσβαση!

Αυτός ο μικρός θησαυρός καλεί τους επισκέπτες να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου και να απολαύσουν τον ήλιο στο οργανωμένο με ομπρέλες και ξαπλώστρες περιβάλλον του. Η πρόσβαση στη παραλία είναι εύκολη και άμεση για όλους τους φιλοξενούμενους και επισκέπτες του ξενοδοχείου.

 

Πισίνες

Για τους λάτρεις της πισίνας

Μικροί και μεγάλοι τις λατρεύουν και όχι αδικαιολόγητα. Είναι ο διανικός χώρος που χαλαρωνοπυν οι μεγάλοι και κυριολεκτικά διασκεδάζουν τα παιδιά.

Στο ξενοδοχείο μας έχετε πρόσβαση σε 3 εξωτερικές πισίνες ( 2 για ενήλικες και 1 για μικρά παιδιά) με θέα το Αιγαίο και κοντά στα μπαρ του ξενοδοχείου για να απολαμβάνετε δροσερά ροφήματα και σνακ.

Η μεγαλύτερη πισίνα του ξενοδοχείου είναι η κεντρική και βρίσκεται δίπλα στο Sea Velvet μπαρ και στο εστιατόριο Thalassa.
H δεύτερη πισίνα του ξενοδοχείου και η πισίνα για τους πολύ μικρούς μας φίλους βρίσκεται στο 6ο και πιο προσφατα χτισμένο συγκρότημα με τα deluxe δωμάτια.

Οι πισίνες μας επιτηρούνται από Ναυαγοσώστες, το κολύμπι επιτρέπεται από το πρωι έως τις 18:30 το απόγευμα. Η χρήση σε ανήλικα παιιδά επιτρέπεται μόνο με τη συνοδεία ενηλίκων.